Servicii oferite


DOTĂRI

Personalizarea diferitelor categorii de îmbrăcăminte cu broderie artistică, cu logo sau cu emblemă brodată este o modalitate excelentă de a personaliza ceea ce este, în esență, un articol de îmbrăcăminte emblematic. Mașinile noastre de ultimă generație oferă clienților noștri produse brodate de înaltă calitate, dintr-o gamă largă de complexitate.

DESIGN

Suntem mai mult decât siguri că îți dorești ca broderia să aibă cel mai bun aspect. Prin urmare, redăm designul pregătit de noi sau cel ales de tine, cusătură cu cusătură, într-un format pe care îl pot folosi mașinile noastre de brodat. După finalizarea etapei de digitalizare, mașina începe să brodeze. Culorile sunt adăugate în straturi. După ce mașna termină, finisările se fac manual. Broderia nu necesită o perioadă de uscare. Odată terminatî, ambalăm imediat articolele de îmbrăcăminte și vi le livrăm.

AVANTAJE

Broderia este una dintre cele mai vechi metode de decorare a hainelor care există ți în prezent. Desigur, lucrurile s-au schimbat destul de mult. Ceea ce era până nu demult o lucrare manuală este acum efectuată de mașini care sunt controlate de un computer și capabile să brodeze mai multe articole în același timp. Practic, aproape orice articol de îmbrăcăminte poate fi brodat, iar cu ajutorul noilor tehnologii, precum broderia 3D, posibilitățile sunt practic nelimitate.